Услуги

Апартман Сандра Ханиоти, Грција 50 € по лице

Апартман Сандра Ханиоти, Грција

Сосема нов луксузно опремен апартман со две спални соби во ценатрот на Ханиоти. Се наоѓа на само 350 метри од море и 200 метри од центарот на Ханиот, погоден за семејства и пријатели....
Ханиоти, Грција Ханиоти, Грција
Мај - Октомври 2022 Мај - Октомври 2022
Сопствен Превоз Сопствен Превоз
Избор на различни термини Избор на различни термини
 Aqua Blue Lakeview Apartment по лице

Aqua Blue Lakeview Apartment

Aqua Blue Lakeview Apartment располага со сместување во Пештани, на само една минута пешачење од плажа. Сместен на само 3,5 километри од Заливот на коските. Апартманот е во област каде што гостите мож...
Охрид, Македонија Охрид, Македонија
Мај - Октомври 2022 Мај - Октомври 2022
Сопствен превоз Сопствен превоз
Избор на различни термини Избор на различни термини